ÇÖP KUTUSU PS5 MİNECRAFT MOJANG YAZISINDA KALIYOR 10.01

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde tedra1337 tarafından oluşturulan PS5 MİNECRAFT MOJANG YAZISINDA KALIYOR 10.01 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı PS5 MİNECRAFT MOJANG YAZISINDA KALIYOR 10.01
Konbuyu başlatan tedra1337
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tedra1337

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2026
14
4
3
Minecraft'ın PS5 versiyonunu indirdim, itemzflower'dan launch desemde, ps5in kendisine oyunu kopyalayıp açsamda sürekli girişte kırmızı mojang ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen veya önerisi olan var mı? Minecraft'ın PS4 versiyonunu oynayabiliyorum ama hiç stabil gelmiyor. PS5 Sürümüm 10.01 etahen y2jb. Minecraftı dlpsgame sitesinden indirdim.

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
342
551
93
Minecraft'ın PS5 versiyonunu indirdim, itemzflower'dan launch desemde, ps5in kendisine oyunu kopyalayıp açsamda sürekli girişte kırmızı mojang ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen veya önerisi olan var mı? Minecraft'ın PS4 versiyonunu oynayabiliyorum ama hiç stabil gelmiyor. PS5 Sürümüm 10.01 etahen y2jb. Minecraftı dlpsgame sitesinden indirdim.
merhaba bende 10.01 deyim minecraft bir ara denedim çalışmıştı itemflower kullanmıyorum ilk önce itemflower sil örnek olarak bütün oyunlarının isimleri neyse klasör isimler sonuna -app yaz yani böyle PPSA17221-app bu dosyayı indir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
data etahen payload içine at ayarlar debug menüden payload gir orada shadowmount dosyayı göreceksin onu aktif et oyunları otomatik yükleyip ana ekrana oyunlar gelecek sonra kapatabilirsin oyuna gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...